Catalog
0
Locatie Str. Crinului Nr.17 627385 Urechesti, Vrancea, Romania
Telefon +40722579669
Share
unitex productions banner

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII PRIVIND EXPEDITIA MARFURILOR

Preturile afisate sunt exprimate in Lei sau Euro, fara tva. Oferim transport gratuit pentru comenzi de minim 500 lei+tva. (oferta valabila doar in Romania si nu este valabila pentru comune sau sate unde se percep kilometri suplimentari!) Pentru comenzi de valoare mai mica va calculam cel mai mic pret de transport. Pentru comenzi telefonice – apelati: 0337 102 233 Luni-vineri : 08.00-17.00

TERMENI SI CONDITII PRIVIND CONFIDENTIALITATEA

Stimate client Unitex Production Equipment Ro SRL, cu siguranta ai auzit deja despre GDPR (General Data Protection Regulation) si despre noutatile pe care le aduce. Pentru ca ne dorim sa ai incredere in noi si in felul in care iti folosim adresa de e-mail si datele tale personale, te asiguram ca societatea Unitex Production Equipment Ro SRL aplica principiile GDPR.

Principiul 1: Legalitate, corectitudine si transparenta, datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, corect si transparent in raport cu persoanele vizate.

Principiul 2: Limitarea scopului, datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri specificate, explicite si legitime.

Principiul 3: Colectarea minimului necesar, datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate.

Principiul 4: Mentinerea datelor actualizate, datele personale sunt corecte si actualizate.

Principiul 5: Limitarea stocarii datelor, datele personale sunt mentinute doar pentru scopul colectarii. De aceea, datele personale sunt sterse de indata ce scopul colectarii a fost atins (cu exceptia cazurilor unde legea impune altfel).

Principiul 6: Integritate si confidentialitate, datele personale sunt procesate intr-un mod care asigura protectia impotriva utilizarii neautorizate.Te rugam sa verifici pe website-ul nostru www.unitexproduction.com Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi in totalitate informat în legatura cu aceasta. E important sa stii ca pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Unitex Production Equipment Ro SRL. Gugesti, Blv. Mihail Kogălniceanu Nr.30, jud. Vrancea sau pe e-mail info@unitexproduction.com , poti sa-ti exerciti, în mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– sa ti se confirme in conformitate cu legea, faptul ce date personale sunt sau nu prelucrate;

– sa accesezi si sa intervii asupra datelor transmise;

– sa te opui prelucrarii datelor pentru motive întemeiate si legitime legate de situatia lor particulara (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz în care te poti opune oricând în mod gratuit si fara justificare)

– sa soliciti stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, UNITEX PRODUCTION EQUIPMENT RO SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Datele dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre UNITEX PRODUCTION EQUIPMENT RO SRL si nu vor fi dezvaluite tertilor. Va garantam confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de contact,

TERMENI SI CONDITII PRIVIND RETURNAREA MARFURILOR

Va informam ca in conformitate cu OUG34/2014, beneficiați de un termen de solicitare retur de 14 zile calendaristice valabil de la data cand ati intrat in posesia produsului comandat on-line si livrat prin intermediul unui curier agreat de furnizor. Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. In conformitate cu OUG34/2014, clientul (persoana fizica) care doreste sa isi exercite dreptul de retragere si retur, trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte: Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare sub aspect fizic si functional cum a fost la data cand a fost receptionat in baza comenzii facute on-line. Clientul trebuie sa raspunda pentru diminuarea valorii bunului, datorata utilizarii acestuia intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii caracteristicilor si modului de functionare. Furnizorul poate retine o suma de bani echivalenta cu costurile de reconditionare a produselor returnate cu deficiente de aspect, functionare, accesorii lipsa sau ambalaj incomplet, deteriorat excesiv sau lipsa. Aceasta suma este stabilita de catre un service autorizat in baza unei oferte de pret sau deviz de reparatie. Clientul poate renunta la decizia de retur si dupa ce produsul returnat a intrat in posesia Furnizorului. In acest caz costurile de returnare sau relocare a produsului sunt in atributiile Clientului. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la receptia produsului care a facut obiectul vanzarii. Situatiile in care nu se pot returna produsele achizitionate on-line Conform Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10 nu se pot returna produsele fabricate pe “comanda speciala” (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandate de catre client si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme) Unitex Production Equipment Ro SRL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru nici un fel de dauna, de orice natura ar fi ea, dauna cauzata de defectele produselor sale. Nici o indemnizatie nu va fi platita de catre noi pentru modificari sau reparatii ale produselor sale.