Catalog
0
Locatie Str. Crinului Nr.17 627385 Urechesti, Vrancea, Romania
Telefon +40722579669
Share
unitex productions banner

Politica de retur

  1. La recepționarea mărfii, Clientul trebuie să se asigure că Produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ și cantitativ așteptărilor sale. În caz contrar, Clientul poate să atenționeze serviciului Relații cu Clienții apelând numărul de telefon din sectiunea „Contact” sau prin email la adresa info@unitexproduction.com  în cel mai scurt timp pentru a remedia situația creată.
  2. Clientul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Produs în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de returnare a Produsului. Această opțiune NU este valabilă pentru Clienții care nu sunt consumatori (adica nu este valabila pentru Clientii care sunt persoane juridice sau PFA).
  3. Produsul trebuie sa fie returnat in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat si sa aiba toate componentele, accesoriile si eventualele cadouri de care a fost insotit, inclusiv manuale de utilizare sau certificate de garantie.
  4. Daca pretul Produsului a fost achitat de catre Client, acestuia i se va rambursa respectivul pret în 14 zile de la data la care Clientul informeaza UNITEX PRODUCTION EQUIPMENT RO SRL asupra deciziei sale de retragere din Contract, cu conditia ca returul sa fie permis de lege.
  5. NU se accepta returul in cazul produselor facute pe comanda speciala.
  6. Modalitatea de returnare a produselor defecte aflate in garantie consta in inlocuirea produsului cu alt produs din magazin, avand contravaloarea minima a produsului returnat si cu plata diferentei de catre client, in cazul in care noul produs are valoarea mai mare decat a celui returnat.