Catalog
0
Locatie Str. Crinului Nr.17 627385 Urechesti, Vrancea, Romania
Telefon +40722579669
Share
unitex productions banner
Cum pot cauta un anumit produs in magazin??

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

Sunt persoana juridica. Pot cumpara??

Da, compania noastra onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client??

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Pot modifica o comanda lansata??

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Istoric comenzi.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez??

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Ce metode de plata sunt disponibile??

Momentan avem disponibila plata in sistem ramburs, ce se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea si care va da chitanta fiscala pe sumele incasate in numele nostru. In mod standard, factura comerciala va fi lipita pe exteriorul unuia din colete.